miercuri, 3 februarie 2010

Cetatile din Romania si Proiect4.ro

Aseara am primit de la Molia link-ul catre ultima editie a emisiunii Saptamana de Stiri de pe Antena 3, la care fusese invitat Bobby Voicu pentru a-si prezenta noul Proiect4.ro, emisiune pe care nu o vazusem.
Nu voi intra acum in amanunte si nu voi prezenta eu acest proicet, lasand mai bine protagonistii acestuia sa o faca. Detalii gasiti aici, aici si aici. Pe scurt, 3 "personaje perseverente pe domeniul pe care activeaza" - Bobby Voicu, Catalin Stefanescu si Alessandra Stoicescu, si-au unit fortele cu Mercedes-Benz GLK pentru dezvoltarea unui proiect. Si fiecare sustine altceva.
Pe mine, prin natura blogului, m-a atras de la inceput proiectul lui Bobby Voicu, asa cum il explica el la Antena 3.



In schimb vazusem o alta emisiune, la care se face referire in interviul de mai sus, de pe ProTV - Romania Te Iubesc, emisiune de un adevar crud...



Stiu ca in online sunt multi iubitori de istorie. Iubitori ai obiectivelor turistice in deplinatatea lor. Care refuza o "excursie" pe Valea Prahovei pentru Cetatea Taraneasca de la Saschiz. Sau pentru Biserica din Densus. Acestora ma adresez: putem face ceva? Proiectele de genul asta au sorti de izbanda? Eu cred ca da, drept pentru care subscriu proiectului celor 3 + 1.
Voi?

Important - Multumiri Moliei pentr indicatie!


Niciun comentariu: